RATRI INDIAAS SURINAAMS

RATRI INDIAAS SURINAAMS Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 680 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Ratri Indiaas Surinaams. Meer weten? Ontdek meer

14 jul 2022 om 20:22 Vega roti vond ik aan de taaie/droge kant, niet echt alsof deze vers gemaakt was. Kiproti idem. Aardappels ook vrij droog. Volgende keer wat anders proberen. Kousenband was prima. Misschien beter de Indiase gerechten doen.
13 jul 2022 om 20:00 Roti rol was perfect. “Nasi” smaakte niet goed, dat noem je geen nasi maar bruine rijst met soja kip. “Nasi” smaakte niet vers.
12 jul 2022 om 0:56 Heel goed eten en snel bezorgd !
11 jul 2022 om 22:54 Lekker eten. Beetje aan de prijs en eten was lauw. Voor de rest geen opmerkingen. Tot de volgende keer.
7 jul 2022 om 17:35 Ze belden en zeiden dat er geen bezorgers waren en dat ze de bestelling gingen annuleren (sws raar maar dat is nog niet het irritantste). Inmiddels als drie keer gebeld om te vragen of ze kunnen zorgen dat ik mijn geld ook terug krijgen. Slechte tent
4 jul 2022 om 22:13 Food was quite good, but I had to wait 2 hours. So it was the first and last time for me, sadly.
4 jul 2022 om 9:38 Goede roti lams en keurige bezorger !
3 jul 2022 om 23:14 De vegan roti was heel smaakvol! Tofu en tempeh zijn erg lekker!
3 jul 2022 om 21:12 Goed gegeten en zeer punctueel bezorgd!
3 jul 2022 om 14:16 Rotirol iets aan de droge kant mag wat meer saus in. Wel goed gevuld. Bezorging was prima.
3 jul 2022 om 14:13 Heerlijk gekruid, vegetarische roti rol zit vol met heerlijke tofu en tempeh, echt een aanrader!
1 jul 2022 om 8:48 Lekker en vers eten, vriendelijke bezorging.